• Trending zoekopdrachten
Startpagina > Hulp > Retourneren en Terugbetalen

Hoe kunnen wij u helpen?Vind het juiste antwoord

Retourneren en Terugbetalen

Via een winkel

Je kunt je online bestelling gratis binnen 14 dagen na ontvangst retourneren in één van onze JD-winkels. De artikelen moeten voorzien zijn van aangehechte kaartjes en de originele verpakking, daarnaast dien je ook het originele betalingsbewijs met je mee te brengen. In de winkel ontvang je een bewijs van ontvangst na het afgeven van je bestelling. Te laat voor een terugbetaling? Breng je online bestelling dan binnen 28 dagen na ontvangst terug naar een JD-winkel voor omruiling met een ander artikel of ontvang je aankoopbedrag terug in de vorm van een JD-giftcard.

Via de Post

Geen JD-Winkel bij je in de buurt of een bestelling via PayPal/ Klarna betaald? Geen probleem, onze retourperiode is 90 dagen en je kunt kiezen uit één van onze snelle en efficiënte retourneer methodes door hier te klikken.


Heb je geen printer tot je beschikking? Stuur je retour dan naar het volgende adres:
JD Belgium Returns
Door 2 
Kingsway Business Park
Michael Faraday Avenue
Milnrow, Rochdale OL16 4FW, 
Verenigd Koningrijk,

* Retourneren via de post is niet Gratis

Lees ons retourbeleid voor meer informatie over de retourvoorwaarden.

Laden

Je hebt tot 90 dagen na ontvangst om je bestelling naar ons terug te sturen of te retourneren in een winkel, op voorwaarde dat deze voldoet aan ons retourbeleid.
Laden

Wil je een raffle order retourneren, neem dan contact op met de klantenservice.
Laden

Omwisselen is alleen mogelijk in een winkel binnen de 28 dagen na ontvangst. Breng het product gewoon naar de kassa van een JD-winkel en deze zal je met plezier een vervangend product aanbieden.

Mocht je nieuwe product meer kosten dan hetgene dat je inruilt, kan je daar het verschil bijleggen. In het omgekeerde geval zullen we je het verschil terugbetalen als je nieuwe product goedkoper is dan het oorspronkelijke.

Momenteel kunnen wij geen vervangende producten aanbieden via ons retourcentrum. Alle bestellingen die rechtstreeks geretourneerd worden zullen terugbetaald worden, op voorwaarde dat ze voldoen aan ons retourbeleid.

Retourneren/ inwisselen aankoop buitenland

Helaas is het voor ons niet mogelijk om bestelde goederen van JD Sports uit andere landen te ruilen vanwege verschillende garantiewetten, btw-berekening en mogelijke valutaverschillen. Als je iets van JD in het buitenland hebt gekocht, neem dan contact op met de respectievelijke klantenservice in het land waar je het product hebt gekocht.

Retourneren/ inwisselen Paypal bestellingen
Uiteraard kun je een bestelling ruilen of retourneren in de winkel. Mocht het om een maatruil gaan, dan helpen onze medewerkers je graag met het vinden van je gewenste maat of artikel of bestellen deze indien nodig.
 
Als je iets wilt retourneren dat je met PayPal hebt betaald, kunnen we de terugbetaling niet regelen omdat ons personeel om gegevensbeschermingsredenen geen toegang heeft tot jouw gegevens.
 
Desalniettemin kunt je de goederen in de winkel aan ons retourneren en sturen wij ze voor je terug naar het magazijn. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor een retourzending.
Laden

Ja! Je kan je bestelling gratis retourneren in een winkel. Na ontvangst van je items heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren voor een volledige refund. Wil je een item omruilen met een ander artikel of een giftcard? Retourneer je bestelling dan binnen 28 dagen na ontvangst.

Wanneer je je bestelling binnen de annuleringsperiode retourneert betalen we het volledige aankoopbedrag samen met de standaard verzendkosten aan je terug. Houd er echter rekening mee dat wanneer je slechts enkele artikelen wilt retourneren maar de rest van de bestelling wilt houden, je mogelijk geen recht hebt op terugbetaling van de verzendkosten.

Zodra we je bestelling hebben ontvangen, verwerken we je terugbetaling of omwisseling binnen enkele werkdagen. Controleer je e-mail inbox, want wij zullen je op de hoogte houden van de status van je retour / uitwisseling.

* Retourneren via een JD Winkel is gratis, retourneren via de post is voor eigen kosten.

Retourbeleid in de winkel voor bestellingen die betaald zijn met Paypal of Klarna 

Bestellingen die betaald zijn met Paypal of Klarna kunnen binnen 14 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om je teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontvangen als waar je de bestelling mee hebt betaald.

Retourbeleid in de winkel voor bestellingen betaald met Creditcard

Bestellingen die betaald zijn met een Creditcard kunnen binnen 14 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om uw teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontvangen als waar je de bestelling mee hebt betaald. Houd er rekening mee dat de pas en de bankrekening overeenkomen met die van je Creditcard betaling. Indien dit niet het geval is kan het bedrag niet worden teruggestort.

Retourbeleid gepersonaliseerde items

Gepersonaliseerde items worden alleen geaccepteerd als de personalisatie tekst onjuist is of als het item defect is.

Laden

Na ontvangst van je items heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren voor een volledige terugbetaling. Wil je een item omruilen met een ander artikel of een giftcard? Retourneer je bestelling dan binnen 28 dagen na ontvangst.

Wanneer je de bestelling binnen de annuleringsperiode retourneert, betalen we het volledige aankoopbedrag samen met de standaard verzendkosten aan je terug. Houd er echter rekening mee dat wanneer je slechts enkele artikelen wilt retourneren maar de rest van de bestelling wilt houden, je mogelijk geen recht hebt op terugbetaling van de verzendkosten.

Zodra we je bestelling hebben ontvangen, verwerken we je terugbetaling of omwisseling binnen enkele werkdagen. Controleer je e-mail inbox, want wij zullen je op de hoogte houden van de status van je retour / uitwisseling.

* Retourneren via een JD Winkel is gratis, retourneren via de post is voor eigen kosten. 

Retourbeleid voor bestellingen die betaald zijn met Paypal en Klarna

Bestellingen die betaald zijn met Paypal en Klarna kunnen binnen 14 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om je teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontvangen als waar je de bestelling mee hebt betaald.

Retourbeleid in de winkel voor bestellingen betaald met Creditcard

Bestellingen die betaald zijn met een Creditcard kunnen binnen 14 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om je teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontvangen als waarmee je de bestelling hebt betaald. Houd er rekening mee dat de pas en de bankrekening overeenkomen met die van je Creditcard betaling. Indien dit niet het geval is kan het bedrag niet worden teruggestort.

Retourbeleid gepersonaliseerde items

Gepersonaliseerde items worden alleen geaccepteerd als de personalisatie tekst onjuist is of als het item defect is.

Laden

Je hebt 14 dagen de tijd om een ongewenst item in één van onze JD-winkels te retourneren. De artikelen moeten voorzien zijn van aangehechte kaartjes en de originele verpakking. Daarnaast dien je ook het originele betalingsbewijs met je mee te brengen.

Indien je met een creditcard of betaalpas betaald hebt, wordt een terugbetaling of omwisseling aan de kassa verwerkt. Let op: de tijd die de verwerking van je terugbetaling in beslag neemt verschilt per bank en betaalwijze en duurt gemiddeld 3-5 werkdagen.

Laden

Neem contact op met onze klantenservice.
Laden

Yeezy producten die via de website zijn besteld, kunnen niet worden geretourneerd in de winkel. Houd er rekening mee dat retourneren via de post niet gratis is. Dit heeft geen effect op je wettelijke rechten.
Laden

Houd er alsjeblieft rekening mee dat het tot 10 werkdagen kan duren voordat wij het geretourneerde artikel ontvangen. Vanaf het moment dat wij de retourzending ontvangen, kan het 72 uur duren voordat je terugbetaling wordt verwerkt. Daarnaast kan het enkele werkdagen duren voordat het bedrag op je account komt te staan, afhankelijk van je betaalmethode. We zullen een e-mail ter confirmatie sturen wanneer je retournering is aanvaard.


Laden

Als je je bestelling rechtstreeks naar ons teruggestuurd hebt en je nog geen bevestigings-e-mail of terugbetaling ontvangen hebt, houd er dan eerst rekening mee dat het tot 72 uren kan duren voor het retourcentrum je retournering heeft kunnen verwerken. Rekening houdend met transittijd, vragen we dat je ons tot 10 dagen de tijd geeft om je retournering te bevestigen. 

Als dit termijn is overschreden , kijk dan na bij de bezorgingsdienst die verantwoordelijk was voor je retournering of je bestelling bij ons aangekomen is. Wij kunnen namelijk geen items terugbetalen, die we niet ontvangen hebben. 
Als je bevestigd krijgt dat je retournering bij ons geleverd is en je hebt 72 uren later nog geen bevestigings-e-mail of terugbetaling ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met onze Klantenservice.

Contacteer Ons

Terugbetalingen uitgevoerd in een winkel zouden meteen verwerkt moeten worden en binnen enkele werkdagen op je rekening verschijnen. Als je daarna je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, kun je best contact opnemen met je bank.
Laden

Andere manieren om hulp te krijgen

DOWNLOAD ONZE APPS

Shop 24/7 met de JD Sports iPhone-app! Krijg onderweg toegang tot onze nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen.

Downloaden vanuit de App Store Download van Google Play

Nieuwsbrief aanmelden

Loading
Wij accepteren de volgende betaalmethoden
PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo
Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2021 JD Sports Fashion Plc, Alle rechten voorbehouden.
Loading